De Klussenier Remon Grit
De Klussenier Remon Grit

Speulderbos 18
2134 JK Hoofddorp

Dien uw offerte-aanvraag in   

023 751 59 54
06 2950 3463
remongrit@klussenier.nl

Ingeschreven bij KvK onder nr. 67677185

Even voorstellen

Mijn naam is Remon Grit en ik woon samen met mijn gezin in Hoofddorp. Zoekt u een veelzijdig vakman voor verbouwingen of renovatie- en onderhoudswerkzaamheden? Ik ben beschikbaar in Hoofddorp, omgeving Amsterdam en Haarlem.  

Ik ben hele leven al werkzaam in de bouw. Ik ben begonnen als metaalbewerker in de luxe jachtbouw en heb mezelf opgewerkt tot Engineer daarna tot Hoofd Werkvoorbereider en uiteindelijk tot Lead Engineer in de jachtbouw. Naast mijn werk ben ik altijd druk geweest met klussen en verbouwen. Ik voerde al met veel plezier grote en kleinere verbouwingen uit voor familie en bekenden. De uitvoering en de vrijheid bevielen mij zo goed dat ik besloot mijn eigen klusbedrijf te starten. Uiteindelijk heeft het toch nog een aantal jaren geduurd voordat ik echt de stap heb gezet naar het zelfstandig ondernemerschap.  

Wat kan ik voor u betekenen? U kunt mij voor alle werkzaamheden inhuren. Door mijn ervaring in de jachtbouw kan ik alles op het gebied van constructies zowel voor metaal als met hout. Maar ook voor het plaatsen van badkamers, keukens, complete zolderverbouwing, saus­ en schilderwerk (binnen en buiten) en het leggen van een laminaatvloer kunt u bij mij terecht. Daarnaast ben ik door Keralit erkend als expert voor levering en plaatsing van gevelbekleding en dakranden. Kortom voor alle voorkomende werkzaamheden in en rondom uw woning.

De vakkundige uitvoering van de werkzaamheden vind ik erg belangrijk maar ik besteed ook veel aandacht aan het begeleiden van mijn klant. Het meedenken en adviseren spelen hierin een grote rol. Maar ook een professionele werkhouding, afspraak is afspraak, de werkplek netjes houden en de werkzaamheden geheel naar wens opleveren horen hierbij. Bij grotere projecten kan ik mijn collega’s inschakelen, mocht dit efficiënt zijn. Uiteraard blijf ik wel verantwoordelijk voor de geleverde werkzaamheden. Zo heeft u maar één aanspreekpunt. 

Heeft u een verbouwing gepland staan of bent u benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen? Kijk dan op www.klussenierremongrit.nl voor meer informatie over mijn klusbedrijf in Hoofddorp. Of neem rechtstreeks contact op via remongrit@klussenier.nl of 06 29503463 /  023 7515954. Ik kom graag bij u langs om de mogelijkheden in uw situatie door te spreken.

Dien uw offerte-aanvraag in    Ga terug naar de hoofdpagina voor meer informatie  

 
Loading...